Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@17:35:33 GMT

جوک نماینده جنگجوی نیسان در گروه مرگ!

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۸۰۷۶

جوک نماینده جنگجوی نیسان در گروه مرگ!

نیسان جوک ابتدا در سال ۲۰۰۹ به شکل کانسپت رونمایی شد و پس از گذشت یک سال، در مارس ۲۰۱۰ میلادی عرضه آن آغاز گردید. این کراس‌اوور ژاپنی در سال ۲۰۱۰ موفق به ثبت رکورد مناسب فروش شد (در ماه نخست فروش یعنی در ماه ژوئن ۱۰۹۴۳ عدد نیسان جوک به فروش رسید). همین عامل باعث شد نیسان تا مدت‌ها دست به ترکیب آن نزند و صرفاً به فیس‌لیفتی جزئی در سال ۲۰۱۴ بسنده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزنامه هفت صبح، سرانجام در سال ۲۰۱۹ نسل دوم این خودرو معرفی شد. جوک در سه تیپ اسکای‌پک، اسپورت و پلاتینیوم و در مدل‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ در بازار ایران موجود است. قیمت این خودرو در بازار بین ۷۱۰ میلیون تا یک میلیارد است. در ادامه نقاط قوت و ضعف مدل اسکای‌پک که مدل پایه جوک محسوب می‌شود، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

چرا بخریم؟

طراحی جذاب: نیسان جوک بر پایه پلتفرم B رنو نیسان ساخته شده است. این همان پلتفرمی است که خودرو‌هایی مانند نیسان میکرا، داتسون GO، رنو کپچر، رنو کلیو، رنو سیمبل و رنو توئینگو روی آن ساخته شده‌اند. با این حال این پلتفرم به اصطلاح به خوبی روی جوک نشسته و ظاهری مدرن و چشم‌نواز به آن بخشیده است که در کمتر خودرویی در این بازه قیمتی می‌توان آن را مشاهده کرد.

ایمنی بالا: با مجهز بودن به سیستم‌های ABS , EBD, ESP، کیسه هوای راننده و سرنشین، جانبی و پرده‌ای، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، سیستم کنترل دینامیکی نیسان (NDCS) و کروز کنترل جوک توانسته ۵ ستاره ایمنی از موسسه NCAO بگیرد. همچنین از موسسه ایمنی NHTSA آمریکا چهار ستاره دریافت کرده است.

کیفیت ساخت بالا: در این بازه قیمتی با کراس‌اوور‌هایی روبه‌رو هستیم که پس از سه ماه استفاده به سروصدا می‌افتند و با کیفیت عایق‌بندی ضعیف به راحتی صدای موتور را به داخل کابین هدایت می‌کنند. جوک از این نظر خودرویی باکیفیت است و حتی نسبت به کپچر و داستر نیز کابینی آرام‌تر دارد.

چرا نخریم؟

پیشرانه ضعیف: نیسان جوک پلاتینیوم و اسکای‌پک که پیشرانه ضعیفی دارای ۱۵۹۸ سی‌سی حجم را زیر کاپوت خود دارند که ۱۱۷ اسب بخار نیرو و ۱۵۸ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. شتاب آن ۱۱٫۵ ثانیه و حداکثر سرعتش هم ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت است که راضی‌کننده نیست. رقبای چینی جوک هم می‌توانند به راحتی در این بخش برای آن کری بخوانند.

فضای کم کابین: در بخش عقب، سرنشینان عقب نیسان جوک بدون شک با مشکل روبه‌رو خواهند شد. یکی از این مشکلات فضای کم سرنشینان عقب به‌خصوص در قسمت قرارگیری پا‌ها است. فضای در نظر گرفته شده برای سرنشینان عقب در حد یک خودرو هاچ‌بک است و اصلا شباهتی به خودرو‌های کراس‌اوور یا شاسی بلند ندارد.

طراحی بد صندلی‌ها: ناراحتی سرنشینان عقب نیسان جوک تنها به کمبود فضا منتهی نمی‌شود. احساس خستگی و کوفتگی پس از نشستن روی صندلی‌های عقب این خودرو که از اصول ارگونومیک پیروی نمی‌کنند، یکی دیگر از معایب مطرح‌شده در طراحی کابین نیسان جوک است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نیسان جوک نیسان خودرو ژاپن سرنشینان عقب نیسان جوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه

رویداد دو روزه تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن در حالی در شهرک حمل و نقل کالای اهواز برگزار شد که رانندگان خوزستانی این فرصت را یافتند با محصولاتی همچون X۹ و امپاور ۳۰۰BD و FAWJ۶ رانندگی و نظرات خود را نسبت به مزیت های این خودرو بیان کنند. - اخبار بازار -

 

داوود خمودی راننده پایه یک از شهرستان اهواز پس از تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن معتقد است؛ خودروی FAW یک خودروی نرم، مناسب و دارای ترمز بسیار قدرتمند است.
او همچین کاسه ای بودن سیستم ترمز این خودرو و داشتن سیستم تشخیص نقطه کور برای دور زدن را جزو مزیت‌های خوب این خودروهای سنگین برشمرد.
این راننده اهوازی که رانندگی با خودروهای سنگین متفاوتی را تجربه کرده، بر این نکته نیز تاکید کرد؛ امکانات این خودرو هم مطابق با استاندارد روز دنیا است و در تجربه رانندگی با آن هیچ مشکلی را احساس نکردم.
وی در پایان از خدمات گروه بهمن تشکر کرد و گفت: تولید چنین خودروهای تجاری با کیفیتی می تواند چرخه صنعت حمل و نقل را تسریع و جابجایی بار را سرعت بخشد.
علی خبازیان مسئول لجستیک شرکت شیرین عسل نیز از دیگر رانندگانی بود که توانست با یکی از محصولات تجاری گروه بهمن رانندگی کند؛ او با اشاره به برخورداری این شرکت از40 خودروی FAW گروه بهمن، معتقد بود؛ محصولات تجاری جدیدی که از سوی این شرکت ارائه شده است با خودروهای تجاری قدیمی تر اختلاف زیادی دارد و گیربکس ، شتاب و ترمز آن بسیار خوب است.
او مهمترین ویژگی این خودروها را ترمز قوی آنها برشمرد و تاکید داشت: این وضعیت موجب می شود به محض اینکه پا از روی پدال برداشته شود، خودرو از حرکت بایستد که در سربالایی و سرپایینی کنترل خودرو را راحت تر می کند.
یکی دیگر از رانندگان نیز با یادآوری اینکه خودروهای FAW در تجربه رانندگی انجام شده از نظر رانندگی و امکانات رفاهی قابل قبول است گفت: کیفیت دید ، گیربکس و نیز قدرت موتور این خودرو ها نسبت به خودروهای موجود در بازار بسیار بهتر است.
این راننده با بیان اینکه بعد از قیمت گذاری این خودروها به دنبال خریداری آن است؛ بیان داشت: مهمترین ویژگی محصولات تجاری بهمن خط خوان و سنسور نور در شب و تونل است که به صورت خودکار انجام می شود.
 او می گوید؛ صندلی های این خودرو از کیفیت خوبی برخودار است و تعبیه جایگاه خواب، کولر، یخچال و... از جمله امکانات مطلوبی است که مدیران گروه بهمن به درستی بر روی آن تمرکز کرده اند چرا که هر راننده ای در جهت رفاه و آسایش خود موافق است خودروی او با امکانات نام برده شده مجهز باشد.
از نظر این راننده کیفیت محصولات تجاری بهمن نسبت به خودروهای موجود در بازار از برتری قابل توجهی برخوردار است.

دیگر خبرها

  • دستگیری سارقان به عنف نیسان
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • عملیات نجات سرنشینان پراید نگون‌بخت در سیل وحشتناک | فیلم
  • امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند
  • فیلم| لحظات دلهره‌آور نجات سرنشینان پراید از وسط سیل در خراسان جنوبی
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • ببینید | لحظات دلهره‌آور نجات سرنشینان پراید از وسط سیل در خراسان جنوبی
  • امدادرسانی هلال احمر قزوین به ۴۰ حادثه دیده در آزادراه‌های قزوین
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!