Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@15:01:40 GMT

رونمایی از نیسان جوک هیبریدی +عکس

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۷۱۶۹

رونمایی از نیسان جوک هیبریدی +عکس

نسخه دونیرویی (hybrid) جدیدی از خودروی جوک به بازار آمده است.

این خودرو از نوع اس‌یووی (SUV) «نیمه‌شاسی‌بلند» (crossover) بود که زمانی برای خود انقلابی محسوب می‌شد و اولین بار قشقایی با آن به این بازار خودروهای کوچک‌تر راه یافت که حرکت اثربخشی هم بود. مدل جدید نیسان «جوک» در سال ۲۰۱۹ به بازار آمد، نسخه‌ای تقریبا به نامعمولی ظاهرش، که خودرو کوچکی است و به نظر من به طرز منحصربه‌فردی در واقع در بریتانیا طراحی، مهندسی، و ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
منصفانه است اگر بگوییم خودرو بسیار موفقی بوده است.

پس می‌توان به این خودرو افتخار کرد؛ اما چه چیزش جدید است؟ اصلاحات کوچکی داشت که فقط خودروبازهای شیفته می‌توانستند تشخیص دهند. از آن مهم‌تر، نسخه دونیرویی (hybrid) جدیدی از آن به بازار آمده است، که البته جوک در این زمینه خاص دیرتر به دیگران پیوسته است.  خلاصه ماجرای جوک دونیرویی بنزین‌سوز-برقی این است که با پرداخت به اندازه ۱۰ مایل بر گالن بهتر از مدل‌های مشابهش که فقط بنزین‌سوزند، کار می‌کند و قیمتش هزار و  ۷۳۰ پوند بالاتر است.

پس برای خانواده‌ای که سالی ۱۰ هزار مایل [حدود ۱۶۶۰۰ کیلومتر] از این خودرو کار می‌کشد، با احتساب قیمت فعلی سوخت، حدود چهار سال طول می‌کشد تا این اختلاف قیمت جبران شود. بنابراین در این قیاس، جوک پرونده نسبتا خوبی دارد، اما البته همواره می‌توانید طی یک اقدام خاص‌تر، خودر کاملا برقی مثلا کیا «ای-نیرو» بخرید (که به زودی مدل جدیدش به بازار می‌آید) یا با همان پول به سراغ گزینه سطح بالاتر، یعنی رفیق قدیمی «داچیا داستر» بروید.

ویژگی‌ها

نیسان جوک دونیرویی

قیمت: شروع از ۲۷ هزار و ۲۵۰ پوند

ظرفیت موتور: ۱.۶ لیتر بنزین چهار سیلندر، موتور خودکار+برقی ۴ اس‌پی

قدرت خروجی (اسب بخار): ۲۴۵

بیشینه سرعت (مایل در ساعت): ۱۰۰

صفر تا ۶۰ (ثانیه): ۱۰.۱

مصرف سوخت (مایل بر گالن): ۵۶.۵

میزان انتشار دی‌اکسیدکربن (گرم بر کیلوگرم بر اساس نظام هماهنگ جهانی آزمایش خودروهای سبک): ۱۱۴

رنو کپچر ای-تک، رقیب سرراست‌تر این خودرو است که به علت همکاری رنو با نیسان، فناوری مشابه جوک دونیرویی دارد. تویوتا یاریس نیمه‌شاسی‌بلند هم هست که حتی نسخه چهارچرخ نیز دارد. کپچر گزینه دونیرویی اتصال به برق را هم دارد و این امکان را به ما می‌دهد که با برق شهری، باتری را کمی شارژ کنیم. سایر خودروهای کوچک نیمه‌شاسی‌بلند عبارتند از فولکس‌واگن تی-روک، آرونا سیت، اسکودا کمیک، و پژو ۲۰۰۸.

بدین ترتیب، می‌توانید خودروهای بسیار زیادی را امتحان کنید، اما در مجموع با کمبودهای اخیر در تولید خودرو و قیمت‌های نسبتا بالاتر، منطقی است که پیش از خریدن خودرو یا گرفتن خودرو با شرایط قسطی یا خرید به شرط پس دادن (lease)، کمی بیشتر برای رسیدن بازار به ثبات، منتظر بمانید. در این اوضاع در هم و بر هم، حتی از دلال‌های خودرو هم کمک چندانی برنمی‌آید.

در این عرصه پرازدحام، نیسان به نوعی به «جوک» شخصیتی سرشار از سرزندگی و نشاط داده است که کمک می‌کند تا تمایزی بیابد و از کیفیتی دوست‌داشتنی برخوردار شود. توجه داشته‌اند که مبادا سامانه ترکیبی نیرورسان دچار سروصدای ناخوشایند معمول باشد، اما چنان که باید، حساس و چابک باشد و اسپورت جلوه کند؛ حتی اگر در واقع این طور نباشد. رکن همه این‌ها، جعبه‌دنده بسیار هوش‌مند و نرم‌افزار مرتبط با آن است که به گونه‌ای کاملا یکپارچه توان موتور بنزینی و موتور برقی را تلفیق می‌کند.

در واقع، پیکربندی‌های بسیار متفاوتی متناسب با شرایط، مثل حالت‌های مقتصدانه، عادی و اسپورت، در دسترس راننده قرار دارد و یک حالت اختیاری هم به نام «گام‌پدال الکتریکی» (e-Pedal Step) در دسترس است که امکان می‌دهد بتوان فقط با برداشتن پا از روی پدال گاز، ماشین را «ترمز» [متوقف] کرد.

در خودروهای تمام‌برقی، از جمله مدلی که خود نیسان به نام «لیف» (Leaf) تولید کرده است، این پدال‌های الکتریکی می‌توانند حس بسیار جالبی (dramatic effect) مثل رانندگی با ماشین‌های شهربازی کودکان القا کنند، اما در این مورد این طور نبود و آن را چندان محسوس نیافتم. بی‌شک، حالت اسپورت اثرگذارتر و پرسروصداتر است، اما صادقانه بگویم، قدری خسته‌کننده است. در ضمن برخلاف نسل نخست «جوک» خبری از مدل جنون‌آمیز «نیسمو» و مدل دیزلی نیست و برای پیش‌رانش فقط مبتنی بر باتری-برق هم برنامه‌ای ندارند.

تنها ایراد واقعی که در «جوک» آزمایشی‌مان پیدا کردم، قدری صدای باد است که  از آینه‌ بغل‌های بیش‌ از حد بزرگ و جلوبندی کمابیش سراشیب آن ناشی می‌شود. می‌توان استدلال کرد که براساس استانداردهای امروزی، اندازه شیشه جلو قدری کوچک است و شیشه عقب هم چندان بزرگ نیست و چرخ زاپاسی هم وجود ندارد. وگرنه به قدر دلخواه عالی است و ایرادی نمی‌توان به آن گرفت.

به دلایلی، «جوک دونیرویی» به عنوان نوعی مدل ممتاز عرضه شده است و فقط در رده‌های شیک موجود است؛ یعنی از شمار زیادی تجهیزات ایمنی بسیار مفید، مواد جیر مصنوعی و چرم زیبا و چرخ‌های آلیاژی ۱۹ اینچی براق، اما به طرز ابلهانه‌ای غول‌آسا، برخوردار می‌شویم.

در عین حال، معنای دیگر آن هم این است که دست آخر شاید ببینید که حدود ۳۰ هزار پوند یا در همین حدود دارید می‌پردازید، آن هم برای «نیسان جوک». به نظرم این کار قدری عجیب است و دلیلش هم فقط این نیست که از تورم سر در نمی‌آورم. اما باز هم می‌گویم، برای چنین ماشین جمع و جور و جالبی کاملا مناسب است.

منبع:ایران جیب

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت نیسان جوک خودرو اخبار خودرو بازار خودرو نیسان خودرو هیبریدی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول

قیمت انواع خودرو در بازار آزاد امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.

به گزارش مشرق، قیمت انواع خودروهای تولید شده توسط شرکت های خودروساز ایرانی شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

قیمت روز خودروهای ایران خودرو قیمت (ریال) بازار قیمت کارخانه(ریال)

سمند سورن پلاس XU۷P

۶.۵۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۴.۵۹۰.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس

۸.۳۸۰.۰۰۰.۰۰۰

۳.۴۴۰.۶۰۰.۰۰۰

دناپلاس توربو

۹.۷۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۴.۴۸۰.۹۰۰.۰۰۰

پژو پارس XU۷

۶.۷۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۲.۳۷۰.۴۰۰.۰۰۰

پژو پارس TU۵

۸.۶۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۲.۴۶۰.۰۹۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک

۷.۶۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۳.۴۷۰.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۶ تیپ ۳

۵.۸۲۰.۰۰۰.۰۰۰

---

رانا پلاس

۶.۲۶۰.۰۰۰.۰۰۰

۳.۰۴۳.۹۰۰.۰۰۰

تارا دستی

۸.۱۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۳.۹۱۳.۰۰۰.۰۰۰

هایما S۵ توربو

۱۵.۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰

-

هایما S۷ توربو

۱۶.۹۰۰.۰۰۰.۰۰۰

-

قیمت روز خودروهای سایپا قیمت (ریال) بازار قیمت کارخانه(ریال)

اطلس

۵.۷۳۰.۰۰۰.۰۰۰

۳.۹۹۷.۷۳۰.۰۰۰

ساینا اس

۴.۴۹۰.۰۰۰.۰۰۰

۲.۰۴۰.۸۰۰.۰۰۰

کوییک دنده ای - GXL

۴.۳۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۳.۶۳۰.۵۰۰.۰۰۰

کوییک دنده ای S

۴.۳۸۰.۰۰۰.۰۰۰

۲.۹۰۰.۱۰۰.۰۰۰

وانت زامیاد آپشنال

۵.۸۹۰.۰۰۰.۰۰۰

۴.۹۰۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G

۷.۱۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۴.۳۵۸.۰۰۰.۰۰۰

قیمت روز خودروهای مدیران خودرو قیمت (ریال) بازار قیمت کارخانه(ریال)

ام وی ام X۲۲ دنده ای

۹.۰۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۷.۰۷۰.۰۰۰.۰۰۰

ام وی ام X۳۳

۹.۹۳۰.۰۰۰.۰۰۰

۸.۲۴۰.۰۰۰.۰۰۰

چری آریزو ۵ توربو جدید

۱۲.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۰.۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰

چری تیگو ۷ پرو

۱۹.۵۹۰.۰۰۰.۰۰۰

۱۵.۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰

قیمت روز خودروهای کرمان موتور قیمت (ریال) بازار قیمت کارخانه(ریال)

جک J۴ اتوماتیک

۸.۳۹۰.۰۰۰.۰۰۰

۷.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰

جک S۳ اتوماتیک

۱۱.۷۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۷.۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰

جک S۵ جدید

۱۶.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰

۹.۹۵۰.۰۰۰.۰۰۰

قیمت روز خودروهای گروه بهمن قیمت (ریال) بازار قیمت کارخانه(ریال)

وانت کارا تک کابین

۶.۰۲۰.۰۰۰.۰۰۰

۴.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰

وانت کارا دوکابین

۷.۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰

۵.۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰

وانت کاپرا

۱۱.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰

۹.۴۸۰.۰۰۰.۰۰۰

منبع:بازار

دیگر خبرها

  • دستگیری سارقان به عنف نیسان
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • امدادرسانی هلال احمر قزوین به ۴۰ حادثه دیده در آزادراه‌های قزوین
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • (تصاویر) رونمایی چینی‌ها از تسلا سایبرتراک فیک!